Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon.   A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon. GSpeech

A koronavírus kapcsán az Operatív Törzs javaslatai és a Kormány döntései alapján a következő fontos önkormányzati döntéseket hoztuk. Kérem, olvassák el figyelmesen és legyenek segítségünkre az állampolgárok tájékoztatásában. Az intézkedések március 16-án lépnek hatályba és visszavonásig érvényesek.

• Az önkormányzati óvodákban és bölcsődékben hétfőtől kezdve rendkívüli szünetet rendelünk el. A rendkívüli szünet alatt - a nyári szünethez hasonlóan - ügyeleti rendszert működtetünk. Az iskolákban az ügyeleti rendszert a Dél-Pesti Tankerület ugyanilyen módon működteti. Arra kérjük a magán és egyházi fenntartású intézményeket, hogy hasonlóan járjanak el.

Az ügyeleti rendszer a hétfői és keddi napon az összes intézményünkben működik, szerdától pedig összevontan folytatódik. Az étkezések lemondásáról központilag gondoskodunk.

Az ügyeletet igénybevevők számára az intézményekben az étkezést biztosítjuk.

Az ügyelet biztosítása ellenére arra kérjük a szülőket, hogy aki teheti, ne vigye be az intézményekbe a gyermekét!
Az elrendelt rendkívüli szünet alatt a halmozottan hátrányos helyzetű családok gyermekeinek az étkezést a szünidőkben megszokott módon biztosítjuk.
Az óvodákban és bölcsődékben a 60 év feletti munkatársainkat mentesítjük a munkavégzés alól.
Az intézmények zárása alatt a teljes fertőtlenítésről gondoskodunk.

Az iskolai és óvodai beiratkozások várhatóan április végén zajlanak, ügyeleti időben. Erről a későbbiekben részletesebben is adunk tájékoztatást.

• A Polgármesteri Hivatalban hétfőtől az ügyfélfogadást felfüggesztjük. Az anyakönyvi eljárási ügyeket és a hagyatéki ügyeket előzetes telefonos bejelentkezés alapján, ügyeleti rendben, minden héten hétfőn, 13:30-17:30-ig végezzük. Minden egyéb hivatalos ügyben kérjük, elektronikusan és telefonos úton járjanak el az alábbi elérhetőségeken:

Telefonszám: 1/427-6100

E-mailek:

adóügyi iroda: Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
hagyaték: Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
családtámogatás: Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
anyakönyvi iroda: Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
KCR: Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
főépítészi iroda: Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
városrendezés (környezetvédelem, utak, közterülethasználat): Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
intézményfelügyelet (oltások): Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
jogi csoport (társasházak): Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
kereskedelem: Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
birtokvédelem: Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

• A Csepeli Strandot és a Posztógyár utcai Tanuszodát hétfőtől bezárjuk.

• A Rákóczi Kert – Családok Parkja egyelőre nyitva marad. Abban az esetben, ha a forgalma a jó időre és az intézmények zárására tekintettel jelentősen megnövekszik, a bezárást elrendeljük.

• A Csepeli Piacot nem zárjuk be, de arra kérjük a lakosságot és a családokat, hogy az idősebb emberek, kifejezetten a 70 év felettiek, ne menjenek oda vásárolni. Arra kérünk mindenkit, hogy segítsük ebben családtagjainkat, szomszédainkat, ismerőseinket.

• A Humán Szolgáltatások Igazgatósága ügyeleti rendszerben tart ügyfélfogadást, előzetes telefonos bejelentkezés alapján minden hétfőn és szerdán 9-12 óráig.

Telefonszám: 1/425-2408
Krízis telefonszám (éjjel-nappal hívható): 06-20-518-9150

• A Csepeli Városgazda Nonprofit Zrt. ügyfélfogadását felfüggesztjük. Kérjük, itt is telefonon és elektronikusan járjanak el az alábbi elérhetőségeken.

Telefon: 1/278-58-48
e-mail: Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

• A Csepeli Csodakút Egyesített Óvoda igazgatóságának elérhetőségei:

Telefon: 1/211-3341
e-mail: Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

• A Dél-Pesti Tankerületi Központ elérhetőségei:

Telefon: 1/795-8211
e-mail: Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

• A kerületi kormányhivatal korlátozottan, csak fontos és sürgős ügyekben jár el. A lejárt személyi okmányok automatikusan a veszélyhelyzet végéig érvényben maradnak. Az ügyfélkapus regisztrációt továbbra is csak személyesen lehet elvégezni.

További információk a 1818-as telefonszámon, valamint a kormanyhivatal.hu/budapest oldalon.

A koronavírussal kapcsolatban további pontos és hiteles tájékoztatást a www.koronavirus.gov.hu oldalon találnak.

Kedves Csepeliek!

Kérem a támogató együttműködésükét, türelmüket és megértésükét. Aki csak tud, segítsen az idősebb embereknek, vigyázzunk rájuk, családjainkra és magunkra!

Végül, de nem utolsósorban szeretném köszönetemet kifejezni azoknak a csepeli egészségügyi dolgozóknak, akik mindent megtesznek a kerületi lakosok biztonságáért. A lakosoktól pedig azt kérem, hogy védjük és óvjuk az egészségügyben dolgozókat, csak indokolt esetben keressük fel őket.

Csepel, 2020. 03. 14.

Borbély Lénárd
polgármester

(forrás: csepel.hu)

Ossza meg az információt!

Kerületi Újság a Facebookon - Kövessen minket!

Még több hír Dél-Pestről

A járványveszély miatt a Polgármesteri Hivatalban 2020. szeptember 15-étől változások lépnek életbe
Szeptember 14-én, hétfőtől ismét a Kispesti Egészségügyi Intézetben (KEI) várják laborvizsgálatra a kispestieket. A betegek előzetesen telefon, illetve mostantól online is kérhetnek időpontot a...
Minden év szeptemberében fontos feladat hárul az óvodákra, elkezdődik az új óvodások a „kicsik” befogadásának időszaka. Az idei, járvány kísérte időszakban még több figyelmet és találékonyságot...
Budapesten és az országos járóbeteg szakellátásban egyedülálló, legkorszerűbb sebészeti lézerkészülékkel dolgozhatnak a jövőben a Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat szakorvosai.
A kialakult járványügyi helyzet miatt a kedvezményes áru lombzsákok vásárlására az alábbiak szerint van lehetőség
Családi piknik az Aszódi utcai lakótelepen 2020. Szeptember 12. Szombat 11:00-15:00, Budapest IX. kerület (Füleki utca és az Aszódi utca sarka) Madaras József tér
Felhívás! Új névvel és megújult tartalommal indul a Nyugdíjas Akadémia, immár Szenior Akadémia előadássorozat.
Stefánné Cserna Judit immer 35 éve erősíti Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimrei Polgármesteri Hivatalát. Ezen jubileumi alkalomból köszöntette őt a Hivatal vezetője dr....
Kétmillióról 3,5 millióra emelte az adományalapot Richter Gedeon Nyrt. a hétvégi Richter Egészségváros Kispest Templom téri rendezvény előtt – tudtuk meg a szeptember 5-i nagyrendezvény...
A Magyar Kerékpárosklub, az Aktív Magyarországért felelős kormánybiztosság és az Innovációs és Technológiai Minisztérium folytatja a rendhagyó Bringázz a munkába! kampányt.
A Ferencvárosi Önkormányzat az augusztus 31-ig érvényes Bakáts tér környékét érintő forgalmi rendváltozást meghosszabbítja.
Tájékoztatjuk a kedves lakosokat, hogy Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Polgármesteri Hivatalának Hatósági Főosztálya a 1181 Budapest, Városház utca 16. szám alatti...
A Budapest Honvéd bő felnőttkeretében lett két játékos tesztje pozitív, a tartalékcsapat NB III-as bajnokiját el is halasztották, az első csapat egyelőre készül az Európa Liga-selejtezőre
A koronavírus miatt munkanélkülivé vált kispestiek támogatására beérkező pénzösszeg elfogyott. Eddig 90 családnak osztottak ki kérelmezőnként 40 ezer forintot, összesen 3 millió 600 ezer forintot –...
Két kupakgyűjtő szívet helyeztek ki a kerületben. Az egyikeket a kerületközpontban, a zenepavilon mellett, a másikat Újtelepen, a gyermekorvosi rendelő elött. A beledobált műanyag kupakokért kapott...
Csepel Önkormányzata csatlakozik a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom kezdeményezéséhez.
Néhány hete indult el Csepel nagyszabású iskolafejlesztési projektje, amelynek első állomása a Herman Ottó Általános Iskola. Az intézménynél zajló munkálatokat a napokban tekintette meg Borbély...
Néhány hete indult el Csepel nagyszabású iskolafejlesztési projektje, amelynek első állomása a Herman Ottó Általános Iskola. Az intézménynél zajló munkálatokat a napokban tekintette meg Borbély...

hirdetés

Ön is hirdetne?

hirdetés

Ön is hirdetne?

A címlapról ajánljuk

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Budapesti önkormányzati újságok

 • 1. kerületi újság: Várnegyed újság

  Várnegyed újság

  A Várnegyed az I. kerület Budavári  Önkormányzat hivatalos lapja. >>>
 • Budai Polgár, a II. kerület ingyenes terjesztésű önkormányzati újságja

  Budai Polgár

  A Budai Polgár a II. Kerületi Önkormányzat lapja, kiadja a Budai Polgár Nonprofit Kft. >>>
 • Óbuda újság, a III. kerület ingyenes terjesztésű önkormányzati újságja

  Óbuda újság

  Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának lapja. >>>
 • Újpesti Napló, a IV. kerületi Önkormányzat ingyenes terjesztésű hetilapja

  Újpesti Napló

  Budapest IV. kerület önkormányzatának lapja. >>>
 • Mai Belváros, V. kerületi ingyenes terjesztésű újság

  Mai Belváros

  Mai Belváros - az 5. kerület újságja. >>>
 • images/stories/2020_01/06-kerulet-terezvaros-ujsag-pdf-hirdetes.jpg

  Terézváros Magazin

  A Terézváros magazin a VI. kerületi önkormányzat kiadásában havonta kétszer jelenik meg 25 500 példányban 28 oldalon, és a Magyar >>>
 • Erzsébetváros újság, VII. kerületi ingyenes terjesztésű önkormányzati újság

  Erzsébetváros újság

  Az Erzsébetváros újság Budapest Főváros VII. Kerület Erzsébetváros Önkormányzat havonta megjelenő ingyenes lapja. >>>
 • Józsefváros újság, VIII. kerületi ingyenes terjesztésű önkormányzati újság

  Józsefváros újság

  A Józsefváros újság Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat lapja, hiteles információkat közöl az önkormányzatról és a kerületi intézményekről. Megjelenik >>>
 • Ferencváros újság hirdetésfelvétel, médiaajánlat

  Ferencváros újság

  A Ferencváros újság a IX. kerületi önkormányzat ingyenes terjesztésű lapja. >>>
 • Kőbányai Hírek újság, X. kerületi ingyenes terjesztésű önkormányzati újság

  Kőbányai Hírek

  A Kőbányai Hírek Budapest Főváros X. kerület Kőbánya Önkormányzatának lapja, hiteles információkat közöl az önkormányzatról és a kerületi intézményekről. Megjelenik >>>
 • Újbuda újság, XI. kerületi ingyenes terjesztésű önkormányzati újság

  Újbuda újság

  Az Újbuda újság a XI. kerület Újbuda Önkormányzatának lapja, hiteles információkat közöl az önkormányzatról és a kerületi intézményekről. Megjelenik kéthetente >>>
 • Hegyvidék újság, XII. kerületi ingyenes terjesztésű önkormányzati újság

  Hegyvidék újság

  Kiadja: Budapest XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat megbízásából a Hegyvidék Lapkiadó. >>>
 • Hírnök újság, XIII. kerületi ingyenes terjesztésű önkormányzati újság

  Kerületi Hírnök

  A Hírnök a XIII. kerületi önkormányzat ingyenes lapja. >>>
 • Zuglói Lapok újság, XIV. kerületi ingyenes terjesztésű önkormányzati újság

  Zuglói Lapok

  A Zuglói Lapok a XIV. kerületi önkormányzat ingyenes lapja. >>>
 • Életképek újság, XV. kerületi ingyenes terjesztésű önkormányzati újság

  Életképek újság

  Rákospalota, Pestújhely, Újpalota újságja. Kiadja az XV. Média Kommunikációs és Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft. >>>
 • XVII. kerületi Hírhozó újság, 17. kerületi ingyenes terjesztésű önkormányzati újság

  Hírhozó újság

  Kiadja a lapalapító tulajdonos Budapest Főváros XVII. Kerület Önkormányzata megbízásából a Patriot Bt. Megjelenik 38 000 példányban. >>>
 • XVIII. kerületi Városkép újság, 18. kerületi ingyenes terjesztésű önkormányzati újság

  Városkép újság

  A Városkép önálló, saját szerkesztőséggel rendelkező közéleti-közérzeti magazin, XVIII. kerület Pestszentlőrinc – Pestszentimre önkormányzatának hivatalos kiadványa. >>>
 • XIX. kerületi Kispest újság, 19. kerületi ingyenes terjesztésű önkormányzati újság

  Kispest újság

  A kispestiek hivatalos havilapja. Kiadja Budapest Főváros XIX. kerület Kispest Önkormányzata Polgármesteri Hivatal. Megjelenik havonta 27 500 példányban. >>>
 • XIX. kerületi Kispesti Magazin, 19. kerületi ingyenes terjesztésű újság

  Kispesti Magazin

  A Kispesti Magazin havonta 27.000 példányban jelenik meg a XIX. kerületben. >>>
 • XX. kerületi Pesterzsébet újság, 20. kerületi ingyenes terjesztésű önkormányzati újság

  Pesterzsébet újság

  Budapest Főváros XX. kerület Pesterzsébet Önkormányzata társadalompolitikai és szolgáltató lapja. Megjelenik havonta 32 ezer példányban. >>>
 • XXI. kerületi Csepeli Hírmondó újság, 20. kerületi ingyenes terjesztésű önkormányzati újság

  Csepeli Hírmondó

  Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata 2010-től ad ki önkormányzati lapot, havi, majd 2012-től kétheti megjelenéssel. A Csepeli Hírmondó minden hónap >>>
 • XXII. kerületi Városházi Híradó újság, 22. kerületi ingyenes terjesztésű önkormányzati újság

  Városházi Híradó

  A XXII. kerületi önkormányzat kétheti lapja. Megjelenik 22.700 példányban. >>>
 • XXIII. kerületi Soroksári Hírlap, 20. kerületi ingyenes terjesztésű önkormányzati újság

  Soroksári Hírlap

  Kiadja Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának Polgármesteri Hivatala. Megjelenik 10 ezer példányban. >>>
 • 1

Pest megyei önkormányzati újságok

 • Csömöri Hírmondó - Csömör önkormányzatának hivatalos lapja

  Csömöri Hírmondó

  Csömöri Hírmondó – Helyi ingyenes információs és közéleti havilap médiaajánlat Példányszám: 3810 Terjesztés: a kiadvány eljut Csömör minden háztartásába, a településen >>>
 • Az Érdi Újság Érd Megyei Jogú Város Önkormányzatának ingyenes hetilapja

  Érdi Újság

  Az Érdi Újság Érd Megyei Jogú Város Önkormányzatának ingyenes hetilapja. >>>
 • Gyömrő Magazin - Gyömrő Önkormányzatának havonta megjelenő tájékoztató magazinja

  Gyömrő Magazin

  Gyömrő Önkormányzatának hivatalos lapja, a több mint 6800 példányban megjelenő Gyömrői Magazin minden postaládába eljut, a visszajelzések alapján pedig a >>>
 • Szervusz, Kerepes - Kerepes város Önkormányzatának havonta megjelenő tájékoztató újságja

  Szervusz, Kerepes

  Gyömrő Önkormányzatának hivatalos lapja, a több mint 6800 példányban megjelenő Gyömrői Magazin minden postaládába eljut, a visszajelzések alapján pedig a >>>
 • Kistarcsai Híradó - Kistarcsa Önkormányzatának havonta megjelenő tájékoztató újságja

  Kistarcsai Híradó

  A Kistarcsai Önkormányzat havonta jelenteti meg tájékoztató magazinját. Helyi közérdekű információk adják az újság tartalmát. >>>
 • Budaörsi Napló

  Budaörsi Napló

  Budaörs Magyarország egyik legfejlettebb települése - ezt nem mi állítjuk, hanem a KSH, 17 mutató alapján. >>>
 • 1

Szolgáltatók, akiket ajánlunk

hirdetés

Olvasói blogok

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Könyvajánló

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Kerületi Újság felolvasó